Crown ELEGANT

Inspirerende ontspanningsplek, home office of spa

Speciaal ontworpen als multifunctionele ruimte, is de Crown Elegant tuinhut een prachtig tuinhuis met verbluffende ‘kamerhoge ramen. De constructie is vakkundig gemaakt van hout en heeft een geweldige akoestiek, perfect om muziek te maken of af te spelen. Tegelijkertijd is het gebouw stil genoeg om er een ruim tuinkantoor of tuinhuis van te maken. Ook verkrijgbaar als sauna. Het moderne ontwerp zal een geweldige blikvanger zijn in uw tuin en zal u een inspirerende multifunctionele ruimte bieden.

 

De elegante houten tuinlodge is een combinatie van vakkundig handwerk en unieke looks. Het is bruikbaar voor vele doeleinden. Het strakke en moderne, maar tijdloze en elegante ontwerp zal een verbluffende focus aan uw tuin geven. Een van de eerste details die in Elegant opvallen, zijn de kamerhoge ramen. Deze eenvoudige maar ingenieuze oplossing is speciaal voor Elegant bedacht door onze hoofdontwerper om die speciale ‘buiten binnen’ ervaring te creëren, dag en nacht.

 

• Elegant heeft opvallende kamerhoge ramen
• Elegant is een perfecte kantoorruimte
• Elegant heeft geweldige akoestische eigenschappen

 

De Crown Elegant is verkrijgbaar in 2 varianten:

1. De Crown Elegant in zijn basisuitvoering kan gebruikt worden als woon-, relax- of werkruimte. Optioneel kan hij worden voorzien van een scheidingswand en een tweede verdieping om als extra slaapverblijf te fungeren
2. De Crown Elegant Sauna biedt een speciale plek om te ontspannen en te ontstressen in de hectische wereld van vandaag. Het kan worden uitgerust met een elektrische of brandhoutkachel.

huuden logo

Verdeeld door:

Insight-Out Gardens

Woestijnstraat 47A

2880 Bornem

www.insight-outgardens.com

NL